Poser, sekker og emballasje for avfall

Papirsekker

Papirposer og -sekker er en moderne og fleksibel emballasje for avfall. Den er robust, miljøvennlig og en hygienisk engangsløsning for mange ulike avfallsfraksjoner i tillegg til en lang rekke andre bruksområder.
Papir lages av trær eller flis fra sagbruk og av returpapir, dvs. av fornybare råvarer. Det er større tilvekst enn avvirkning av skog i Norden og papirproduksjon er mer en ressursutnyttelse enn et forbruk av naturen. Papir er en del av naturens eget resirkuleringssystem.

Vi tilbyr et bredt spekter av bruksområder (restavfall, organisk avfall, risikoavfall, hageavfall, papirgjenvinning m.m.) og størrelser, fra 45 til 350 liter.

Papirposer

Kompostposer av papir er meget robuste med kraftig vanntett spesialpapir. Papiret er nedbrytbart og utviklet for å slippe gjennom vanndamp, men ikke vanndråper. Resultatet av dette er en formidabel vektreduksjon på avfallet. Posen bør plasseres i en åpen kjøkkenkurv, slik at papiret kan slippe ut vanndamp og avfallet tørke ut og lukte mindre.
Posene kan pakkes i buntstørrelse etter ønske, med stroppebånd og evt. krympeplast.

Plastsekker

Vi har plastsekker til de fleste formål, i mange forskjellige formater og tykkelser. Sekkene finnes i størrelser fra 45 til 800 liter, med og uten knytehåndtak og er hovedsakelig produsert av gjenvunnet materiale.

Bioposer/-sekker

Bioposene og innsatssekkene er produsert av pustende biofolie og gir en enkel og hygienisk håndtering av bioavfallet. De inneholder fornybare råvarer, er komposterbare og egnet for biologisk gjenvinning i biogassanlegg.

Posene finnes i størrelser fra 8 – 37 liter, med og uten knytehåndtak. Innsatssekkene finnes i størrelsene 60, 80, 120/140 og 240 liter.